torsdag 23 juni 2011

Jag har varit dålig på att blogga... Förra veckan var det mycket med kommunstyrelsens arbete kring budgetramar för åren 2012 och 2013. Sedan var jag ledig en del eftersom jag hade ett studentfirande hemma att tänka på. I helgen var det ju annars festligheter på ALV med anledning av den nya Ronjamiljön. Alla jag pratat med tycker att det var ett fantastiskt arrangemang som var hellyckat! Vi hade massor med gäster i Vimmerby från hela landet men även många internationella gäster. Vår förhoppning är att de efter sitt besök pratar gott om alla sina upplevelser i Vimmerby.
Den här veckan har det varit ett ordinarie kommunstyrelsesammanträde och jag har även träffat både avdelningschefsgruppen på kommunstyrelseförvaltningen och ledningsgruppen. Det känns bra att tillsammans kunna stämma av var vi befinner oss för att börja göra planer för hösten. Ledningsgruppsprotokollen kommer läggas ut på kommunens intranät för dom som är intresserade.
Titta på kommunens hemsida så kan ni där ta del av resultatet från den genomförda arbetsmiljöundersökningen. Vi har en hel del att ta tag i och diskutera när vi är tillbaka från semestern. Jag återkommer med fler kommentarer kring resultatet.

Trevlig midsommar och till en del får jag även säga - Ha en riktigt skön semester!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar