fredag 16 november 2012

Det är inte klokt så många möten man har med olika människor under en vecka. Vilket flöde av samtal om stort och smått. Det är också själva tjusningen med arbetet. Det blir aldrig tråkigt.

I måndags hade vi besök av regionförbundet i Kalmar. Vi hoppas naturligtvis att regionförbundet ska stödja oss när det gäller att matcha de medel vi fått till destinationsutveckling av Tillväxtverket. Frågan kommer nu behandlas politiskt.

Vimmerby har varit värd för ett möte inom vårt gemensamma infrastrukturskansli i veckan. Kommunalråd och tjänstemän från Högsby, Hultsfred, Kinda, Mönsterås och Linköping var här. Arbetet flyter på och det råder stor samstämmighet i gruppen.

Under hösten genomför räddningstjänsten brandskyddsutbildning med alla medarbetare på stadshuset. Jag var med på en utbildning i onsdags. Jag har jobbat inom offentlig sektor i 22 år i flera kommuner men det här var den bästa utbildningen jag varit på inom området. Informativt, effektivt och med inslag av praktiska övningar.

Idag har arbetet präglats av samverkan med grannkommuner. Telefonmöte om ev. inköpsamverkan i norra Kalmar län och avstämning när det gäller miljö- och bygg/mät samverkan mellan Vimmerby och Hultsfred. En bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar