fredag 13 december 2013

Realeaseparty för LUP ( Lokala utvecklingsplaner) på Näs i tisdags kväll. Studieförbundet Vuxenskolan har med framgång varit projektägare för projektet med Ingrid Blanck i spetsen som projektledare. Varmt tack för allt nerlagt arbete vill jag rikta till er alla eldsjälar ute i kransorterna. Det finns ett stort engagemang, kraft och lust att utveckla alla delar i kommunen. Våra ekonomiska resurser är begränsade och det finns en medvetenhet kring det. Men hur kan vi vidareutveckla med de samlade resurser som finns till vårt förfogande? Arbetet i sig är inte slutfört. Nu fortsätter arbetet in i nästa fas. Tack till Studieförbundet Vuxenskolan för ert arbete!

I morse hade vi besök i stadshuset av ett fint luciatåg från Vimarskolan. Det var stämningsfullt och det var riktigt fina sånginsatser!

Idag, även avslutning på vårt lyckade FAS projekt där arbetet nu övergår till den nya arbetsmarknadsenheten. Jag har skrivit om det förut men det kan inte nog betonas. De som varit delaktiga - projektledningen och medlemmar i styrgruppen har gjort ett mycket bra jobb under hela projekttiden. Dessutom har vi via projektledningen fått tillgång till nya projektmedel som ytterligare kommer att stärka utvecklingen inom det här området.

Missa inte nyhetsbreven från näringslivskontoret. Ett alldeles färskt finns nu på hemsidan. Innehåller mycket intressant information!

Ikväll är det dags för första julbordet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar