fredag 1 april 2016

Tisdagen och onsdagen gav mig en riktig energiboost. God Morgon Vimmerby gästades av TV 4:s politiske kommentator, Marcus Oskarsson. Allt var proffsigt anordnat som vanligt av näringslivsenheten. Marcus hade efter God Morgon Vimmerby tillfälle att träffa politiker och tjänstemän på Näs och gav oss där ännu fler bilder om vad som skapar framgång utifrån sin kunskap och erfarenhet.
Kristina Alsér tog sedan vid och berättade om hur hon framgångsrikt lett arbetet med att utveckla länsstyrelsen i Kronoberg under sina snart nio år som landshövding. Grunden har lagts genom att skapa en anda med både modiga ledare och medarbetare som verkar tillsammans med en starkt uttalad värdegrund som bas. Dessutom massor med "strategiska samtal" med olika målgrupper kring viktiga frågor.
På onsdagen fortsatte dialogen här på hemmaplan. Vi hade då vårt andra möte i Advisory Board om hur vi ska stärka den lokala attraktionskraften i kommunen.
Vill be er hålla utkik framöver efter Vimmerby kommuns Årsredovisning 2015. Bra teamwork mellan medarbetare på ekonomiavdelningen och medarbetare på administrativa avdelningen och kommunens förvaltningar och avdelningar i övrigt har resulterat i en lättläst och informativ publikation!
Annars gläder jag mig så här fredagen åt att jag idag hälsat två nya viktiga medarbetare välkomna till Vimmerby kommun. Idag börjar en ny medarbetare på ekonomiavdelningen och en chef inom kommunens kostverksamhet. Välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar