Midnattssolsrally i Vimmerby

För tredje året i rad är Vimmerby kommun bas för midnattsolsrallyt. Igår kväll invigdes rallyt i strålande solsken samtidigt som Sverige gick vidare i fotbolls-VM. Det var en härlig stämning i depån, på våra uteserveringar och längs den sträcka som kördes under onsdagskvällen. Ledningen inom KAK (Kungliga automobilklubben) rosade samarbetet med oss och lyfte särskilt fram Bo Palmér på utvecklingsavdelningen för ovärderliga insatser.

I måndags var flera av oss från kommunstyrelseförvaltningen och barn- och utbildningsförvaltningen på Scania i Oskarshamn. På dagordningen stod "Näringslivet om dagens stora utmaning-kompetensförsörjning" samt "Bakgrund, erfarenheter och resultat av satsningen Mot nya höjder för mellanstadieelever. Hur kan vi förstärka och utveckla vårt arbete inom området? Ja, det är den stora frågan som vi behöver ta på djupaste allvar och jobba vidare med.

I morgon blir det en resa till Hultsfreds kommun för ett inplanerat avstämningsmöte i samverkansfrågor, sedan är det helg, igen.


 

 
 

Kommentarer