Södra Vi, lönebildning, landshövdingebesök, ledarforum och julfest



Ljuspunkter i Södra Vi

Ovan ser ni granen som finns på torget i Södra Vi, fin tycker jag!
Nu kan vi se ett praktiskt resultat av kommunens SLUS/Allas Vimmerby-arbete. Ett samarbete mellan lokala krafter med Ingemar, Bosse, Bengt-Åke och Kent i spetsen och kommunkoncernen har möjliggjort att vi förhoppningsvis, redan innan jul, får belysning längs med gång- och cykelvägen i Södra Vi. Ett jättestort tack till er som lagt ner energi, tid och arbete. Ni är guld värda!
I måndags gjorde Thomas Svärd, Ingela Nilsson Nachtweij och jag ett företagsbesök på Ljunghäll. Vi pratade bl a om viktiga frågor där kommunen behöver vara behjälplig, när det gäller kontakter med andra aktörer, för att bl a strömförsörjningen ska säkras.

Lönebildning

I tisdags hade ledningsgruppen besök av HR-chef, Carina Magnusson från Valdemarsvik kring lönebildning. En nyttig genomgång med delvis lite annan vinkling än vi hört tidigare. Stort tack Carina för att du kom till oss.

Landshövdingen

Idag ska jag Tomas Peterson och Helen Nilsson åka till Kalmar till Landshövdingen. På programmet står bl a länets infrastruktur, jämställdhetsstrategin, krisberedskap och civilt försvar, bygga mera - sanera mera, vattenbrist och torka m m.

Ledarforum

I morgon fredag är det dags för årets sista ledarforum. Vi kommer att ägna den största delen av tiden till att fördjupa oss kring ledarskap. Vår ledarskapscoach Erica deltar.

Kommunstyrelseförvaltningens administration - Julfest

Slutligen ett stort och varmt tack för en fantastiskt fin julfest i tisdags. Julbord i världsklass från vår egen kostverksamhet, fin underhållning från vår egen kulturskola och en festkommitté som planerat och höll ihop allt perfekt!

Kommentarer