Birgitha och Jan


Den här veckan bjuder jag på ett foto från Highway 1 längs Kaliforniens västkust. Det var en fantastiskt fin roadtrip. Hela semesterresan var en mäktig och otroligt fin upplevelse med bästa sällskapet. Det har därefter varit några intensiva arbetsveckor. Härligt att då och då tänka tillbaka och hitta lugnet igen.

Stort och varmt tack Birgitha Sahlin och Jan Erixon för era arbetsinsatser inom Vimmerby kommunkoncern. Birgitha har varit barn- och utbildningschef i 10 år. Birgitha har på flera sätt vidgat våra vyer. Hon har medvetet och strukturerat jobbat med att öka inslaget av omvärldsbilder och deltagit i regionala och nationella nätverk. Påtalat vikten av gott ambassadörskap, vikten av att lyfta fram och fira framgångar och att vi dessutom ska vara stolta över dem. Birgitha har också haft fokus på resultatutvecklingen inom skolan och uppmuntrat satsningar till det livslånga lärandet.
Jan har varit VD på bostadsbolaget Vimarhem i hela 29,5 år. Bolaget har under Jans ledning byggt kontrollerat och smakfullt. Alltid med full koll på både process och kalkyl. När bolaget byggt inom koncernen har det skett i en mycket god samverkan med socialförvaltningen och barn-och utbildningsförvaltningen. 

Kommentarer