Räddningstjänsten,bolagsstämmor, Itsam och avslut ledarprogram 9


Förra veckans besök i Krakow blev fantastiskt. Jag kan verkligen rekommendera ett besök där. En mycket vacker stad, bra mat, prisvärt och väldigt vackert. Men ett besök i Auschwitz - Birkenau är också ett måste. Det är otroligt svårt att ta in allt vi fick ta del av där.

Räddningstjänsten

Varmt grattis räddningstjänsten till andraplaceringen i landet i undersökningen Insikt. Ett fantastiskt resultat.

Bolagsstämmor

Vid den här tidpunkten infinner sig alltid bolagstämmor. De har alla avlöpt väl. Våra bolag har gjort ett mycket bra arbete med tillhörande resultat 2018. Det känns också överlag som att vi är inne i en god fas när det gäller att utveckla dialogen och samarbetet inom kommunkoncernen för att skapa mer nytta och mervärde för våra kommuninvånare.

Itsam

I onsdags var mina kollegor från övriga Itsamkommuner på kommunchefsberedning i Vimmerby. Ett bra och konstruktivt möte kring gemensamma utvecklingsfrågor. Samt genomgång och beredning av ärenden som kommer upp på nästa direktionsmöte.

Avslutning ledarprogram 9

Verkligen härligt att få träffa deltagarna i ledarprogram 9 igen efter 1,5 år. Jag känner mig imponerad av deras personliga utvecklingsresor som ledare. Vid det sista tillfället samlar vi alltid ihop och reflekterar kring olika verktyg som vi kopplar ihop med vårt vardagsarbete och verklighet på hemmaplan. Vi ökar tillsammans våra insikter genom att träna på konkreta exempel för att öka insikten om vad som skapar framgång. Vi går också igenom grunderna för indirekt ledarskap. Tack till er alla för väl genomförda träningsläger och för att just ni är med i vårt gemensamma ledningsarbete för att utveckla vår kommun.

Kommentarer